Carlo & Irene redden de zondagmiddag

Carlo Boszhard en Irene Moors beginnen alweer aan hun vijfde seizoen Carlo & Irene: Life 4 You. En natuurlijk wordt het weer een gezellige boel.

De zondagmiddag van RTL 4 is al jaren het terrein van Carlo Boszhard en Irene Moors. Al sinds 2000 is het duo op dit tijdstip te zien met een gezellig studioprogramma. Eerst presenteerden ze Life & Cooking en sinds 2009 Carlo & Irene: Life 4 You. Dat begint vandaag dus alweer aan het vijfde seizoen.

Actualiteit

En er zijn wat kleine veranderingen aangebracht. Life 4 You heeft een nieuw decor en legt meer nadruk op de actualiteit. Verder blijft alles gelukkig bij het oude in het succesvolle middagprogramma, want waarom zou je iets veranderen wat het zo goed doet? Zo is er ruimschoots aandacht voor lifestyle, mode, beauty en entertainment. Ook schuiven er geregeld bekende Nederlanders aan. En natuurlijk ontbreekt de immer goedgeklede kok Sandra Ysbrandy ook dit nieuwe seizoen niet. Als vanouds schotelt zij Carlo, Irene en hun gasten elke week culinaire hoogstandjes voor.

Carlo & Irene: Life 4 You 18.10, RTL 4

Reageren