Carlo's TV Café krijgt tweede seizoen

Carlo's TV café blijft nog een seizoen extra geopend. RTL heeft groen licht gegeven voor een vervolg op het vrolijke zondagmiddagprogramma.

Daarmee kan de conclusie getrokken worden dat RTL haar vernieuwde zondagmiddag een succes noemt. Carlo's TV café begon in oktober als een experiment, wekelijks zou Carlo een andere co-host krijgen. Die formule bleek aan te slaan: wekelijks keken gemiddeld zo'n 650.000 mensen.

Thuis op zondag

Dat zijn er een slordige 100.000 minder dan wat Boszhard met Irene Moors scoorde in Life4you, maar het zijn wel cijfers waar SBS 6 concurrent Thuis op zondag alleen van kan dromen. Die show ging in augustus van start met 442.000 kijkers en kampte met de nodige opstartproblemen omdat presentator Dirk Zeelenberg zijn draai in het programma niet kon vinden.

Wil Boszhard

Een niet onbelangrijke reden voor het succes van Carlo's TV café is de rubriek Wil wil wel. Hierin laat Carlo zijn moeder Wil Boszhard de meest uiteenlopende, spannende dingen doen. Van naaktschilderen tot figureren in een musical en het interviewen van de cast van de Walking dead.

Co-host

Wil gaat vandaag in de laatste aflevering van het seizoen een hele nieuwe uitdaging aan: ze is co-host in Carlo's TV café. Om Wil op haar gemak te stellen zijn de gasten uitsluitend mensen waar ze fan van is. Zo komen onder meer Patty Brard en GTST-sterren Buddy Vedder en Robin Martens langs. 

Meer over:

Reageren