Carolina Dijkhuizen in Wie Is De Mol?

31 oktober 2014 12:14 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Musicalactrice Carolina Dijkhuizen is de zesde bevestigde kandidaat van het nieuwe seizoen Wie Is De Mol? “Ik had het nog nooit gezien!"

Musicalactrice Carolina Dijkhuizen doet mee aan het vijftiende seizoen van Wie Is De Mol?, maar dat ging niet van harte. ‘’Ik werd ervoor benaderd en ik zei: ‘Nee, no way, dat doe ik niet.’ Ik heb mijn nageltjes en mijn haar’’, vertelde ze in RTL Boulevard. "Ik had het nog nooit gezien!"

Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen geeft toe dat ze erg ijdel is. ‘’Ik ben een beetje een prinsesje. Het is gewoon helemaal niets voor mij. Ik ga ook niet met een wc-rol over de camping. Dat haat ik. Dat doe ik niet“

Wie Is De Mol?

De productie van Wie Is De Mol? gaf de hoop niet op en ging een gesprek met haar aan. “En toen dacht ik: ik doe het wel. Ze maken deze serie al jaren en het is een eer om gevraagd te worden en het is ook echt spectaculair”, aldus de musicalactrice.

Kandidaten

In Wie Is De Mol? neemt Carolina Dijkhuizen het onder meer op tegen cabaretier Pieter Derks, presentatrice Evelien Bosch, nieuwslezer Rik van de Westelaken en actrice Marlijn Weerdenburg.

Ook SBS 6-presentator Viktor Brand doet mee aan het programma. Zou hij de Mol zijn?

Meer over