Biografie

Caroline vertrok bij familie Meiland na catfight met dochter Maxime

17 Oktober 2020 12:26 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Tom van Hattum
Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de familie Meiland, vertrok ‘na heimwee en irritaties’ terug naar Nederland. De waarheid ligt echter geheel anders.

In zijn biografie Martien doet Martien Meiland letterlijk een boekje open over de werkelijke reden van haar vertrek. De spanningen liepen namelijk zo hoog op dat het tot een handgemeen kwam tussen Caroline en Martiens’ dochter Maxime.

Litteken

De bom tussenbeide barstte toen Martien (59) voor opnamen naar Nederland moest. Bij de vechtpartij liep Maxime zelfs een zodanige wond op dat die nog altijd zichtbaar is als litteken. "Maar ja, als je zo’n vrouwtje vast hebt… Het is net iemand van 80. Die ga je echt niet op d’r bek slaan, ook al haat je haar nog zo. Maar ze zette dus haar nagels in mijn arm, ik heb er nog littekens van", zegt Maxime in Martien, het boek dat is geschreven door Jan Dijkgraaf.

Geld

Een van de redenen zou volgens RTL Boulevard een geldkwestie zijn. Het is niet voor het eerst dat geld de reden is voor een ruzie binnen de familie. Eerder werd huishoudster Nadège nog ontslagen, omdat er geen boekingen meer kwamen in de coronacrisis en dus ook geen geld. Zij heeft inmiddels vier banen om haar hoofd boven water te houden.

Meer over