Carrie ten Napel presentatrice Droomhuis Gezocht

11 Mei 2017 14:35 | amusement | Door Televizier

© MAX/Rogier Veldman

Carrie ten Napel komt in het nieuwe seizoen de gelederen van het populaire MAX-programma Droomhuis gezocht versterken. Sybrand Niessen blijft gelukkig ook.

Jan Slagter vertelt in De Telegraaf hoe het gaat worden: „Carrie ten Napel neemt in het nieuwe seizoen het informatieve deel voor haar rekening en Sybrand Niessen focust zich dan volledig op de koppels en hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland.” Carrie was tot nu toe vooral bekend van Hallo Nederland.

Geen kantklossen

Droomhuis gezocht moest sowieso een lichte metamorfose ondergaan omdat het programma volgens de NPO-normen te veel amusement en te weinig Publieke Omroep was. Jan Slagter: „We geven nu veel meer informatie over de streek waar we zijn en doen niet meer aan kantklossen, kaas maken en volksdansen. Daardoor krijgt het programma meer publieke waarde en komen de kijkers meer te weten over de landen die we bezoeken.” Het betekent wel dat het kneuterige van Droomhuis gezocht daarmee verdwenen is.

Familiediner en Ranking the stars

Droomhuis gezocht is niet het enige programma dat de wasmachine in moest na een onderzoek van de NPO. Ook Familiediner, Nederland verhuist, Blauw Bloed, Ranking the stars, Lauren op Ibiza, Filemon staat strak, Ali B op Volle Toeren, De pennen zijn geslepen, Hoe heurt het eigenlijk en Baby te huur zijn nog niet goed gekeurd door de experts van de NPO.

Meer over