Favoriet van Op1-kijkers

Carrie ten Napel vindt zichzelf niet perfect voor tv

Carrie ten Napels is een van de favoriete presentatoren van Op1-kijkers. Al die pluimen, maar toch ziet ze zichzelf niet als de perfecte presentatrice. 

"Ik ben niet een opvallend type dat er snel wordt uitgepikt", zegt ze in een interview met Veronica magazine

Te lief en zacht voor Hilversum 

Sterker nog: Carries vader, sportverslaggever Evert ten Napel, raadde haar af de tv-wereld in te gaan. "Hij vond me te lief, te zacht", legt Carrie daarover uit. "Hoe gaat ze zich staande houden in Hilversum, dat was zijn vrees. Maar net als hij blijf ik gewoon dicht bij mezelf, doe ik niet aan poespas en kennelijk werkt dat."

Niet perfect voor tv 

Ze vervolgt dat zowel zij als haar vader eigenlijk niet geknipt voor het vak zijn. "Papa en ik zijn niet de perfecte persoonlijkheden voor in de tv-wereld. We vinden het niet belangrijk om gezien te worden, of om een BN’er te zijn. We hebben gewoon liefde voor het vak."

Favoriet op Op1 

En die instelling werpt z'n vruchten af, want samen met Charles Groenhuijsen is Carrie door kijkers verkozen tot favoriet presentatiekoppel van Op1. "Het is echt leuk om te lezen dat ik gewaardeerd word door gewoon te zijn wie ik ben. Ik zou niet anders kunnen." 

 

Meer over:

Reageren