Caspar Bürgi vervangen bij Koffietijd door Janny van der Heijden

27 februari 2016 09:55 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Fans van Koffietijd moeten het tijdelijk zonder Caspar Bürgi stellen. De tv-kok gaat een weekje op vakantie en wordt vervangen door bekende collega's.

Die vakantie is best uniek. Sinds Koffietijd in 2010 een doorstart maakte is Bürgi (47, rechts op de foto) tussentijds nooit vrij geweest.

Schilderen in Frankrijk

In de uitzending van vrijdag vertelde Caspar wat hij komende week gaat doen. Hij heeft een huisje in Frankrijk dat dringend toe is aan een schilderbeurt en andere kluswerkzaamheden.  Echt rustig krijgt de immer enthousiaste chefkok het dus niet, maar hopelijk schijnt de zon wel. Ook zijn vrouw en kinderen gaan natuurlijk mee.

Vervanging Caspar

Als Caspar weg is, blijft er uiteraard wel gekookt worden in de Koffietijd villa. Verschillende tv-koks komen hun kunsten vertonen, zoals 24 Kitchen gezicht Nadia Zerouali en de Vlaamse chef-kok Sofie Dumont. Ook Janny van der Heijden doet een schort voor. De culinair journaliste werkt al jaren achter de schermen bij Koffietijd, ze helpt Bürgi onder meer met het uitzoeken van recepten.

Of de gerechten van de nieuwe keukenkrachten net zo supersimpel zijn als die van Caspar blijft nog even de vraag.

Meer over