Casper van Bohemen maakt GTST cameo

12 februari 2016 14:02 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Meerdijk app

Casper van Bohemen was vandaag héél eventjes terug in Meerdijk. Speciaal voor de GTST-app kroop hij weer in de huid van Hans van Houten. En hij had belangrijk nieuws.

Casper verklapte onlangs al dat hij niet permanent terugkeert, maar dat het om een hele leuke eenmalige actie ging.

Hans van Houten

Vandaag werd duidelijk dat Hans van Houten een sleutelrol speelt in het lopende onderzoek naar de identiteit van Wiets' stalker. Rechercheur Alex meende dat het spoor naar haar moordlustige oom Hans leidde, daarom zocht hij hem op in de gevangenis. Nadat hij eerst het slot van de poort had gekraakt (het blijft een spelletje) kwam Alex oog in oog met de koelbloedige killer.

Martine Hafkamp

Hans bevestigde dat de stalker zo goed als zeker geen directe familie kan zijn van Wiet, die zijn immers allemaal dood. Op één iemand na: de moeder van haar halfzus Sjors leeft nog en die zou Alex toch echt eens met een bezoekje moeten vereren. Trouwe kijkers weten dan al genoeg: Sjors heette vroeger Wendela en kwam ter wereld als de dochter van soap bitch Martine Hafkamp (Inge Ipenburg). De diva verliet de serie in 2003, met de belofte ooit terug te keren om wraak te nemen. Zou het nu zo ver zijn?

Meer over