Cast SBS sketchshow Ik Ook van Jou bekend

SBS 6 onthulde vandaag wie er te zien zullen zijn in de nieuwe sketchshow Ik Ook van Jou. Onder anderen Ellen Pieters, Leo Alkemade en Han Oldigs hebben een rol te pakken.

SBS 6 zal dit najaar met een geheel vernieuwde vooravond komen. Het programma Ik Ook van Jou maakt hier deel van uit. Vandaag zijn er meer details over het programma onthuld.

Ik Ook van Jou

In Ik Ook van Jou staan vier verschillende relaties centraal. De achtkoppige cast bestaat uit een groot aantal nieuwe namen, maar ook uit gevestigd talent.

Koppel 1: Lynn en Winston

De jonge Lynn en Winston zitten in de beginfase van hun relatie en gaan net samenwonen. Lynn wordt gespeeld door Isis Cabolet, die vooral bekend werd door de film Sterke Verhalen. Opkomend acteur Tarikh Janssen speelt haar vriend.

Koppel 2: Sanne en Wouter

Sanne en Wouter zijn het dertigerskoppel in de show en hebben net een dochter gekregen. Ze proberen hun compleet nieuwe leven te organiseren. Wouter wordt gestalte gegeven door Leo Alkemade, die vooral bekend is van Toren C en Shouf Shouf Habibi! Zijn partner is Marieke Westenenk, beter bekend als het Bakker Bart-meisje.

Koppel 3: Marja en Frank

Dit stel is al twintig jaar getrouwd en heeft een volwassen zoon. Marja en Frank moeten leren omgaan met het 'empty nest syndroom' nu hij de deur uit is. Leuk detail: Marja en Frank worden gespeeld door Ellen Pieters en Han Oldigs, die in het echt ook een setje zijn.

Koppel 4: Ria en Lex

Het oudste koppel wordt gespeeld door Lieneke Le Roux en Maarten Wansink. Zij zijn gepensioneerd en continu samen. Hoe overleven deze twee mopperkonten elkaar?

Scènes de Ménages

Ik Ook van Jou is een remake van het Franse Scènes de Ménages (scènes uit een huwelijk). In Frankrijk was het programma over de vier verschillende generaties al een grote hit. Hopelijk slaat de show in Nederland net zo goed aan.

De eerste aflevering van Ik ook van Jou is op 26 augustus 2013 om 19.30 uur te zien bij SBS6. De sketchshow wordt dagelijks uitgezonden.

Reageren