Cécile Narinx: 'Ik heb werkelijk geen Molactie ondernomen'

Cécile Narinx viel in aflevering 6 van Wie Is de Mol? af. En terwijl haar medekandidaten 'molden' dat het een lieve lust was, speelde Cécile alles eerlijk. 

„Sommige mensen zitten opzettelijk te mollen, anderen gooien gewoon hun kont tegen de krib en doen alsof ze mollen. Ik heb werkelijk geen enkele molactie ondernomen”, zegt Cécile in een interview met Televizier.nl. De hoofdredatrice van Harper's Bazaar: „Neem bijvoorbeeld die fietsopdracht: Ik heb geen kaartje gezien aan die bomen!.”

Fietsopdracht

Veel van de opdrachten mislukken door geklooi van de kandidaten en er zit tot nu toe bitter weinig geld in de pot. Eigen schuld, zegt Cécile. „We pakten sommige dingen niet zo goed aan. Daar zat ik me altijd aan te ergeren bij andere seizoenen; hoe dom kun je zijn? Waarom wijs je niet iemand aan die de boel coördineert etc. Dat vond ik zo stom. Achteraf is het makkelijk praten, maar ga er maar staan: in die temperatuur met die tijdsdruk, die verdachtmakingen.”

Rood scherm

In aflevering 6 viel het doek voor Cécile Narinx die gedurende de afleveringen indruk had gemaakt met haar outfits, haar witte legging die geen legging was en met het strijken van het verdiende geld. Het gevreesde rode scherm was niet een al te grote schok voor de mode-expert. „Ik had er vrede mee. „Ik zag ook een heleboel dingen niet, omdat ik altijd vooraan stond bij de foto’s. Dan gebeuren er een heleboel dingen achter je rug. Je krijgt tijdens de test bijvoorbeeld ook vragen als: droeg de Mol zijn rugzak over twee schouders? Dat soort dingen kon ik allemaal niet zien. En ik was niet zo opmerkzaam dan ik van tevoren had gedacht. Dat komt misschien omdat ik in de bus heel veel naar buiten keek en van de reis genoot.”

 

 

 

Reageren