Cécile Narinx: "Qua kleding was Annemieke winnaar van Wie is de Mol?"

Tim Hofman mag dan wel de pot gewonnen hebben in Wie is de Mol, volgens Cécile Narinx was er maar één fashion winner in de finale: Annemieke Schollaardt.

“Van de finalisten was Annemieke absoluut het best gekleed”, lacht Cécile Narinx bij de ontknoping van Wie is de Mol?. De hoofdredacteur van Harper's Bazaar had met haar eigen deelname het doel om te laten zien dat je ook fashionable aan het programma kunt meedoen. Maar ze vindt dat ook andere deelnemers het goede voorbeeld gaven. Over all vond ik Airen de best geklede kandidaat. En Rop was ook goed.”

Te casual

Wel vond Cécile de kleding bij de uiteindelijke ontknoping op het Dominicaanse strand een grote teleurstelling. Toen Klaas onthulde dat hij de Mol was, waren hij, Annemieke en Tim alle drie in het wit gekleed. Cécile: “Veel te casual, véél te casual. In eerdere jaren, zoals bij Anne-Marie Jung toen, maakten ze er echt iets van. Daar zat ik op te wachten. Maar nu waren ze nog net niet op blote voeten. Of toch wel?”


Jurk

En dat terwijl de productie toch echt had gevraagd om een feestelijk setje mee te nemen voor de finale. Cécile had het samen met haar strijkspullen in haar koffer gedaan: “Voor als ik bij de laatste drie zou zitten, had ik hoge hakken bij me en een jurk. Die outfit hoefde trouwens niet per se wit te zijn. We moesten wél een witte blouse mee voor de horeca-opdracht.” Daarnaast had Cécile overigens nog een wit kledingstuk mee op reis: de veelbesproken 'witte legging'. Maar dat was echt een skinny jeans. Écht.

Lees ook:
-
Mol Klaas: "In het eten spugen ging echt per ongeluk"
Winnaar Tim: "M'n champagne dronk ik in één keer op"
- Rop: "Annemiekes sms'jes bewezen dat ze niet de Mol was"

Reageren