Cécile Narinx vijfde afvaller Wie Is De Mol?

7 Februari 2016 10:19 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Cécile Narinx is de vijfde Wie Is De Mol?-kandidaat die het veld moest ruimen. De modejournaliste zag in de zesde aflevering een rood scherm.

Cécile had haar lot al enigszins zien aankomen. Ze was de enige zonder jokers of bondjes met anderen. Of, in haar eigen woorden: "Ik doe niet aan bondjes... en aan bont."

Afritsbroeken

Tegen Art Rooijakkers vertelde Cécile na het afscheid van de anderen dat ze misschien toch een dealtje met Klaas van Kruistum had kunnen sluiten. Dat leek er vlak voor de test ook van te komen, maar ze vertrouwde hem naar eigen zeggen toch niet genoeg: "Tja het is een keuze." Wel was ze naar eigen zeggen geslaagd in haar missie: niet in afritsbroeken en flodder t-shirts voor de camera: " Ik had m'n outfit vanmorgen nog gestreken. Heb bewezen dat je kan kajakken in jurk. Dingen gedaan die ik nog nooit had gedaan. Fijn om dat op m'n oude dag nog te kunnen doen."

Strijken

Cécile gaat de geschiedenisboeken in als de eerste Wie Is De Mol? kandidaat die niet alleen haar outfits kreukvrij hield, maar ook het geld. Als penningmeester zorgde ze er eigenhandig voor dat de biljetten gladgestreken in haar stijlvolle fauxlederen portemonneetje zaten. Ze onthulde zelfs dat ze er mee onder de douche ging om de pot maar geen moment uit het oog te verliezen.

Enige vrouw

Het zit de vrouwelijke kandidaten niet bepaald mee dit seizoen. Na Airen Mylene, Ellie Lust en Marjolein Keuning is het nu Cécile die het spel moet verlaten. Annemieke Schollaardt is nu nog als enige vrouw over en dat doet haar pijn: "Tussen al dat hanengedrag was Cécile gewoon een heerlijk relativerend rustpunt."  

Twitter

Ook op Twitter werd verdrietig gereageerd op het vertrek van Cécile

Cécile zelf was heel blij met de loftuitingen.

En zag zelfs voordelen in haar uitschakeling.

Meer over