Chaira Borderslee dolverliefd na Adam zkt. Eva

9 juni 2017 08:52 | amusement | Door Televizier

© Screenshot

Chaira Borderslee lijkt de eerste BN'er bij wie het blootexperiment van Adam zkt. Eva VIPS is aangeslagen. De musicalster is smoorverliefd sinds ze een naakte date had op een tropisch eiland.

De 42-jarige Chaira Borderslee begon hoopvol aan Adam zkt. Eva VIPS, ze had nogal wat teleurstellingen achter de rug in de liefde en wist zeker dat dit een nieuw begin zou worden. En ze lijkt gelijk te hebben gekregen. Chaira is hotel de botel. „Ik ben verliefd ja. De liefde is gevonden", onthulde de musicalster donderdag bij RTL. "Dankzij Adam zkt. Eva ben ik zo gelukkig in mijn leven.”

Ruben

Op het Filipijnse eiland kreeg ze twee Adams voor haar kiezen. De ene was Ruben, een romantische 26-jarige die zijn eigen wijn maakte en liedjes op zin gitaar tokkelde. Het klikte -ondanks het leeftijdsverschil van 17 jaar- meteen als een dolle tussen de twee.

Lees ook: Waarom Chaira onwel werd tijdens de opnamen

Jantinus

Daarna kwam de 31-jarige Jantinus, een stripper uit Appelscha met een duidelijk waarneembaar Fries accent en twijfelachtige manieren: 'Op een ouwe fiets moet je het leren.'

En intussen bleef Chaira maar huilen.

De musicalster koos uiteindelijk voor Ruben en is naar eigen zeggen nog steeds zeer gelukkig met de jongeman in kwestie.

Meer over