Chantal blijft slapen bij Gordon

13 mei 2015 11:01 | amusement | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Chantal Janzen houdt in het nieuwe seizoen van Chantal Blijft Slapen een logeerpartijtje met haar Holland's Got Talent-collega Gordon.

Gordon onthulde in RTL Boulevard dat Chantal Janzen eind augustus een nachtje bij hem blijft slapen. Goor is een van de BN'ers die Chantal volgt voor haar tweede serie van Chantal Blijft Slapen.

Holland's Got Talent

Gordon en Chantal kennen elkaar goed. In 2011 vertolkten ze allebei hoofdrollen in de comedy Zie Ze Vliegen, in 2012 presenteerden ze samen Beat The Best en vanaf 2013 zaten ze naast elkaar in de jury van Holland's Got Talent. Goor maakt er geen geheim van dat hij groot fan is van Chantal. "We zijn beiden ad rem en we verbazen ons over elkaars intelligentie," zei hij in De Telegraaf. "We brengen de lol in elkaar boven."

Chantal Blijft Slapen

In Chantal Blijft Slapen duikt Chantal Janzen in het leven van BN'ers en dat levert leuke televisie op. In het eerste seizoen kwamen zo Hans Klok, Humberto Tan, Halina Reijn, Carlo Boszhard, Tijl Beckand, Peter Jan Rens, Angela Groothuizen, Dries Roelvink, Wibi Soerjadi, Wendy van Dijk, Dirk Zeelenberg en Dennis van der Geest voorbij. Behalve Gordon is er voor de tweede reeks nog geen naam bekend.

Lees ook:
Chantal Blijft Slapen krijgt tweede seizoen.

Meer over