Chantal Janzen blijft slapen bij Piet Paulusma en Albert Verlinde

12 oktober 2016 11:48 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Martijn Krabbé, Piet Paulusma, Geraldine Kemper, Albert Verlinde, Ferry Doedens, Nielson, Rico Verhoeven en Henny Huisman krijgen allemaal Chantal Janzen een nachtje op bezoek.

Net als in de vorige twee seizoenen van Chantal blijft slapen, blijft Chantal Janzen niet alleen een nachtje logeren, maar loopt ze ook de hele dag mee met de BN'er in kwestie. In de eerste aflevering is dat Martijn Krabbé. Chantal ziet hem aan het werk bij de opnames van The voice of Holland. Daarna neemt Martijn haar mee naar zijn nieuwe passie: de golfbaan!

Ferry Doedens

Ook logeert Chantal bij acteur Ferry Doedens die niet vies is van een risicovol avontuurtje. Samen beleven ze een helse rit. Eenmaal bijgekomen klapt Ferry uit de school en hangt Chantal aan zijn lippen.

Piet Paulusma

Verder reist Chantal dit seizoen af naar Friesland waar ze Piet Paulusma de wind uit de zeilen neemt door het weer te 'voorspellen'. Henny Huisman laat niet alleen de jeugddroom van Chantal uitkomen, maar geeft haar ongewild ook een kijkje in één van zijn succesvolle formats. Bij Albert Verlinde logeert Chantal in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen.

Rico Verhoeven

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven neemt Chantal mee naar de VS waar hij zijn titel moet verdedigen en met Nielson begint Chantal de dag heel erg vroeg met een liedje op de radio. Ze eindigen de dag met een waanzinnig festival.

Chantal blijft slapen, vanaf donderdag 27 oktober om 20.30 uur.

Meer over