Kleine reünie

Chantal Janzen dankt carrière mede aan B&B Vol Liefde-Debbie

28 september 2023 10:56 | amusement | Door Marjolein Vos

© ANP EVA PLEVIER
Er was een ware reünie op de seizoenspresentatie van RTL. Op de paarse loper vertelt Chantal Janzen namelijk dat ze B&B Vol Liefde-eigenaar Debbie goed kent.

Dit verhaal deelt Chantal met Grazia.

Bevooroordeeld

Ze vertelt aan de verslaggever dat ze wel houdt van B&B Vol Liefde en dat is niet zonder reden. "Het is ook niet helemaal eerlijk hoor, dat ik dat heel leuk vond, niet onbevooroordeeld. Want, ik ken Debbie. Debbie is degene die mij op televisie heeft gekregen. Debbie haar functie destijds was uitvoerend producent bij Endemol, en door haar ben ik op televisie gekomen. Dus nou, een klein primeurtje voor jullie", lacht de presentatrice.

De groeten

De twee spreken elkaar verder niet. "Nee, eigenlijk niet. Wel dat hoorde ik van 'Debbie heeft een B&B' en dan deden we elkaar de groeten. Ik zou het heel leuk vinden om haar weer te zien." 

En die reünie zou snel plaatsvinden, want Debbie en Paul waren ook op het event aanwezig. Later zien we in de Instagram Story van Marieke Elsinga dat ze samen met Chantal op zoek is naar het liefdesduo. Zelf maakt Chantal nog grapjes over de situatie. "Als je blij bent dat ik op tv ben, dan heb je dat aan Debbie te danken. Als je niet blij bent, dan is het Debbie haar schuld." En even later zijn Chantal en Debbie inderdaad herenigd. 

Chantal Janzen en Debbie herenigd.
Chantal Janzen en Debbie herenigd.

Logeren

Op dit moment logeert Debbie bij haar vriend Paul. Ze zal samen met hem op het Televizier Gala op 12 oktober verschijnen. In Amsterdam moest haar jurk op maat gemaakt worden. Paul heeft zijn smoking al klaarliggen

Meer over