Contractuele verplichtingen

Chantal Janzen en Angela Groothuizen uit The World's Best geknipt

2 april 2019 13:05 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Chantal Janzen en Angela Groothuizen hebben een rol als jurylid in The World's Best, maar het duo zal niet te zien zijn wanneer SBS6 de afleveringen uitzendt. Het tweetal is door de omroep uit de uitzendingen geknipt.

"Dit heeft als reden dat zowel Chantal als Angela contractuele verplichtingen elders hebben, waardoor de distributeur ons geen toestemming kan geven om deze beelden uit te zenden. Dit geldt voor alle twaalf afleveringen", aldus SBS over de vaste RTL-gezichten.

Plekje

The World's Best ging in februari van start in de Verenigde Staten. In de groepsjury, de zogeheten 'wall of the world', hadden Janzen en Groothuizen een plekje bemachtigd. Die danken zij natuurlijk aan hun jury-optreden in Holland's Got Talent.

Levend decor

Daar was Angela eerder ook al bang voor. "Ik moet nog maar zien of ik überhaupt wel in beeld kom. Wij zijn gewoon levend decor eigenlijk."

James Corden

The World's Best wordt gepresenteerd door James Corden. Juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill bepalen samen met de 'wall of the world' of de talenten, in verschillende disciplines, door mogen.

Meer over