Chantal Janzen en Jandino Asparaat presenteren Dance, Dance, Dance

RTL 4 heeft het opvallende duo Chantal Janzen en Jandino Asparaat uitgekozen als presentatoren van het dansprogramma Dance, Dance Dance. Een dansshow voor gevorderden.

Daarin dansen bekende koppels beroemde scènes uit videoclips na. En RTL 4 heeft een paar mooie koppels weten te strikken voor de show: Humberto Tan doet mee met zijn dochter, Pip Pellens en haar vriend wagen zich op de dansvloer, net als Euvgenia Parkhina met haar partner, Sylvana Simons met haar neef en Moordvrouw-collega’s Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi. De stellen worden begeleid door topdanser Timor Steffens, die al eens een dansvloer deelde met Michael Jackson en Madonna.

Euvgenia en Humberto

RTL 4 belooft dat dit geen dansshow voor kneuzen wordt, volgens de zender wordt het niveau zeer hoog. Van Euvgenia en Humberto weten we al dat ze geen modderfiguur zullen slaan op de dansvloer, de kwaliteiten van de andere koppels worden een verrassing.

Unieke ervaring

Erland Galjaard verwacht dit najaar veel van Dance, Dance, Dance. „Het feit dat de deelnemende koppels bereid zijn om hun leven maandenlang in het teken te zetten van ‘Dance Dance Dance’ geeft wel aan dat er iets bijzonders aan de hand is. Ik verheug me dan ook enorm op dit programma en de unieke filmische video-ervaringen.”

Chantal gooit intussen hoge ogen in Duitsland

Reageren