Chantal komt werken

Chantal Janzen gaat voor een carrièreswitch

19 maart 2019 12:05 | amusement | Door Televizier

© RTL
Chantal Janzen vindt het tijd voor iets anders. Daarom verruilt ze haar naaldhakken voor de kaplaarzen en probeert ze wat andere banen uit. In Chantal komt werken kan alles, zolang het maar buiten de spotlights is.

Zo belandt de presentatrice in haar nieuwe programma ineens in een totaal andere werkomgeving. Ze stroopt haar mouwen op en ontdekt de werkdag van een kermishulp, havenmedewerker, kleuterjuf of boerin. 

Brandweer

In de eerste aflevering mag Chantal gelijk flink aan de slag. Ze loopt 24 uur mee met de Amsterdamse brandweer! Ze moet de handen vuilmaken, want alleen toekijken is niet genoeg. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest en haar stresslevels omhoog schieten omdat ze op tijd in de wagen moet zitten als deze uitrukt voor talloze meldingen.

Pretpark

Na deze heftige werkdag komt een droom uit: ze mag in een pretpark werken. Het sprookje blijkt niet zo mooi als ze dacht; ze wordt geconfronteerd met haar grootste angst, geeft Roodkapje slecht nieuws en breekt alle regels waaraan een pretparkmedewerker zich moet houden...

Benieuwd? Chantal komt werken is vanaf donderdag 28 maart wekelijks te zien bij RTL en Videoland!

Meer over