Fout Maar Goud

Chantal Janzen, Gerard Joling en Marieke Elsinga te zien in nieuwe spelshow op RTL 4

25 april 2022 13:43 | amusement | Door Janine van Rooden

© William Rutten

Chantal Janzen, Gerard Joling en Marieke Elsinga hebben weer een televisieklus te pakken. Zij gaan de nieuwe spelshow Fout Maar Goud maken voor RTL 4. Dat is op te maken uit een oproep van producent Blue Circle, waarin staat dat er nog publiek wordt gezocht voor het programma.

Chantal Janzen neemt de presentatie van deze nieuwe spel- en amusementsshow op zich. Gerard Joling en Marieke Elsinga gaan als teamcaptains de strijd met elkaar aan.

Fout Maar Goud

Volgens Blue Circle wordt het een tv-programma 'vol nostalgie en guilty pleasures'. Alles draait om dingen die een tikje 'fout' zijn, maar waar iedereen stiekem toch dol op is. In verschillende spelrondes staan er 'foute' onderwerpen centraal: er komen nostalgische fragmenten en commercials voorbij, maar ook muziek en mode passeren de revue. 

In ieder team speelt uiteindelijk ook nog eens een vermomde mystery guest mee, een held van vroeger die we allemaal nog zouden moeten kennen. Aan de teams is het de taak om tijdens de show achter de ware identiteit van deze persoon te komen.

Marieke Elsinga

De opnames van de nieuwe spelshow vinden plaats in mei. Dat is opvallend, omdat Marieke Elsinga pas geleden aankondigde een pauze te nemen van haar radio- en televisiewerk. Het lijkt erop dat ze deze nieuwe klus dus toch zal gaan doen.

Fout Maar Goud is vanaf 1 september 2022 elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Meer over