Chantal Janzen niet altijd blij met commerciële tv

17 Maart 2017 15:59 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Chantal Janzen vindt het soms jammer dat er sponsoren zijn verbonden aan de tv-programma’s die ze presenteert. “Het kan altijd gebeuren dat je denkt: kut, waarom heeft de producent van die film of dat tv-programma nou net díe sponsor?”, zegt de presentatrice.

Chantal Janzen is een van de belangrijkste gezichten van RTL 4. Menig presentatrice is jaloers op haar, maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Aangezien RTL 4 een commerciële zender is, worden er aan al haar programma’s sponsoren gekoppeld. En daar is ze lang niet altijd blij mee. “Want dat betekent dat ik bepaalde dingen moet doen. Maar ik denk nooit aan mijn eigen hachje”, vertelt ze in Veronica Magazine.

Sterrenstatus

Je zou toch verwachten dat Chantal een dergelijke status heeft opgebouwd dat ze ook kan weigeren, maar dat doet de presentatrice niet. “Vorig jaar hadden we in Dance Dance Dance een sponsor met ongelooflijk veel geld, dus dan moet je ook iets over hun product zeggen. Dat is wel zo fair”, zegt de blondine. “Ik wil natuurlijk zelf ook dat het programma er mooi uitziet en daar zorgt het geld van zo’n sponsor voor, dus dan sputter ik niet tegen.”

Druk, druk, druk

Chantal is haar sterrenstatus momenteel enorm aan het vergroten. Zo schittert ze in de film Het verlangen, komt ze met haar eigen mediaplatform en alsof dat nog niet genoeg is gaat het nieuwe RTL 4-programma Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen zaterdag van start. Nu maar hopen dat de sponsoren van dat programma een goede band hebben met de presentatrice.

Meer over