Toevallig!

Chantal Janzen tegenover oud-buurjongen in Beat the Champions

20 maart 2023 11:21 | amusement | Door Esther Hut

© RTL

Chantal Janzen heeft de afgelopen jaren tijdens Beat the Champions natuurlijk al heel wat kandidaten tegenover zich gehad, maar gisteravond was een bijzonder weerzien voor haar. Ze stond namelijk oog in oog met haar oude buurjongetje.

Voor Chantal een mooie gelegenheid om even in het Limburgs over te schakelen.

Reünie

Op het podium komen Chantal en Roel erachter dat ze elkaar al 38 jaar niet gezien hebben. Terwijl de Champions met wat verbaasde blikken naar het stel kijken, legt Chantal uit dat haar oude buurjongen tegenover haar staat. "Ik zag zijn naam, dus toen heb ik even mijn moeder gebeld. De familie van Roel, hoe was die ook alweer? En je hebt een zus ook?"

"Ja, jij was op haar bruiloft. Ik heb nog een foto van je!" antwoordt Roel, die hij zelfs in zijn binnenzak lijkt te hebben.

Geld voor de bruiloft

Na de kleine reünie moet Roel er toch echt aan geloven en aan het spel te beginnen. Van tevoren laat hij weten het geld te gebruiken voor zijn aanstaande bruiloft. En hoewel hij voortvarend begint, strand hij uiteindelijk toch en gaat de 16.000 euro aan zijn neus voorbij.

Chantal neemt nog afscheid van hem en hoopt hem dit keer sneller te zien. "Laat het niet meer zo lang duren dat we elkaar niet gezien hebben."

Beat the Champions zie je elke zondagavond om 20:00 uur op RTL 4.

Bekijk hier het fragment:

Meer over