Aankondiging

Chantal Janzen vanaf deze datum te zien met 'vernieuwde versie' Beat the Champions

23 januari 2024 14:43 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Chantal Janzen mag de quizvragen weer onder het stof vandaan halen. Haar kennisquiz Beat the Champions keert zeer binnenkort terug met een kersvers seizoen.

Zij neemt dan het stokje over van Edson da Graça en zijn The Floor.

Lees ook: RTL komt onverwacht met nieuwe afleveringen van Beat the Champions 

Beat the Champions

In Beat the Champions is de spanning al vanaf het eerste moment om te snijden. Een onbekende deelnemers krijgt namelijk in de eerste fase van het spel vijf vragen: hoe meer vragen hij of zij goed heeft, hoe hoger zijn of haar startkapitaal. Vervolgens neemt deze persoon het op tegen een team van vijf superquizzers en daarin geldt dat hoe meer Champions hij durft uit te dagen, hoe groter het te winnen geldbedrag, maar ook hoe groter het risico om alles te verliezen.

Vernieuwde versie

De afgelopen jaren bestond het team van Champions uit Diederik JekelNynke de JongDevrim AslanAbel Gilsing en Cindy Hemink. Of dat dit jaar ook zo is, blijft nog even de vraag. RTL wilde een paar maanden geleden alleen nog vertellen dat er in 2024 'een vernieuwde versie van het format' van start gaat. Vandaar dat er eind december nog oude afleveringen werden uitgezonden.

Wanneer is Beat the Champions weer op televisie te zien?

Het duurt nog even, maar op zondag 10 maart is het dan zover. Beat the Champions is vanaf dat moment iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over