Chantal Janzen vervangt Patricia Paay in Holland's Got Talent

Het is einde oefening voor Patricia Paay bij talentenjacht Holland's Got Talent. Paay moet in het nieuwe seizoen haar jurystoel afstaan aan Chantal Janzen.

RTL vindt het tijd om een frisse wind te laten waaien door talentenshow Holland's Got Talent. Dit betekent dat diva Patricia Paay plaats moet maken voor Chantal Janzen. Paay, die eerder dit jaar nog haar biografie uitbracht, moet hiermee gedag zeggen tegen haar laatste televisieklus bij RTL.

Patty Brard

Collega-diva Patty Brard heeft dit gisteren bekend gemaakt in Shownieuws. Zij vertelt dat ze het erg verdrietig vindt voor haar goede vriendin: “Patricia heeft een telefoontje gekregen van RTL 4-baas Erland Galjaard dat ze een frisse wind door de jury laten waaien, maar die frisse wind waait alleen op haar stoel. Dat is heel zielig, want de rest blijft er gewoon wel in.”

Brard begrijpt er niets van dat Paay aan de kant is gezet, zij vindt namelijk dat Patricia "geweldig zat te performen in de jury".

Paays reactie

Ook Patricia Paay laat weten helemaal ondersteboven te zijn van het slechte nieuws: "Het doet toch pijn, dan is het nu echt over." Het nieuws komt met name hard aan doordat Paay er eerder gewoon vanuit ging dat ze in de jury plaats zou nemen. Gelukkig

Chantal Janzen

Chantal Janzen zal dus de plek van La Paay in gaan nemen. Zij neemt plaats naast juryleden Gordon en Dan Karaty, die er vooralsnog vanuit gaan dat ze komend seizoen terug mogen keren. Momenteel is Janzen presentatrice van het populaire De Jongens Tegen De Meisjes.

Reageren