Chantal Janzen voelt zich 'heel lullig' tegenover Patricia Paay

Komend seizoen zal Chantal Janzen Patricia Paay vervangen als jurylid in Holland's Got Talent. Janzen vertelt nu dat ze dit 'heel lullig' vindt voor La Paay.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Patricia Paay komend seizoen niet meer te zien zal zijn in Holland's Got Talent. Paay liet weten dat dit slechte nieuws haar veel pijn deed. Chantal Janzen, die de plek van La Paay gaat innemen, laat nu aan RTL Boulevard weten dat zij het ook "heel lullig vindt voor Patricia."

Relletje

Er ontstond nogal wat commotie rondom de bekendmaking van dit nieuws. RTL zou Patricia aan de kant hebben gezet, omdat ze te oud was. RTL liet weten dat dat niet het geval is, zij willen gewoon een frisse wind door het programma laten waaien.

Chantal vertelt dat ze het belachelijk vindt dat La Paay te oud zou zijn: "Ik vind haar helemaal niet te oud en ik vind haar er ook hartstikke mooi uitzien."

The Voice of Holland

Janzen vindt al deze commotie dan ook vreemd en onnodig: "We verbaasden ons bij RTL, dat het iets teweegbracht, omdat bij The Voice of Holland er ook steeds met juryleden wordt gewisseld."

Het grote verschil is natuurlijk wel dat de meeste juryleden uit The Voice, zoals Jeroen van der Boom, Roel van Velzen en Nick en Simon, vrijwillig opstapten. Alleen Angela Groothuizen werd verzocht het veld te ruimen om plaats te maken voor Trijntje Oosterhuis.

Reageren