Feest met Chantal, Fred en Leco

Chantal's Beauty Camper vanaf 3 maart op RTL 4

25 januari 2021 12:12 | amusement | Door Dominique Hofman

© Instagram Fred van Leer
Er was al bekend dat er een gloednieuw programma zou komen met in de hoofdrol Chantal Janzen: Chantal's Beauty Camper. Nu is ook de datum bekendgemaakt: vanaf 3 maart is het programma te zien op RTL 4. 

In augustus maakte Chantal Janzen bij RTL Boulevard bekend dat ze samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer het nieuwe programma Chantal's Beauty Camper zou gaan maken. Daar verklapte ze al dat het programma hysterisch zou worden. "Ik ga samen met Fred van Leer en Leco van Zadelhoff Nederland een beetje mooier maken. Althans helpen", vertelde ze toen. 

 'Een feestje om te maken' 

Fred van Leer heeft nu iets meer bekendgemaakt over het programma. In een post op Instagram verklapte hij maandagochtend dat het nieuwe programma vanaf 3 maart te zien is op RTL 4 én dat de productie van Chantal's Beauty Camper 'een feestje om te maken was'. Van Leer noemt het programma 'heel mooi en lief'. "We hebben veel mensen blij gemaakt en we hebben onderweg ook weleens gelachen." 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Chantal's Beauty Camper-cd

Volgens Van Leer zou het zelfs zo kunnen zijn dat er een Chantal's Beauty Camper-cd uit wordt gebracht in de toekomst, "want wat hebben we onderweg toch een moppie lekker gezongen. Oké, misschien niet altijd loepzuiver, maar toch." 

Onder andere Patrick Martens en Manon Meijers geven onder de post van Van Leer aan zin te hebben in het nieuwe programma. 

Meer over