Charlie Sheen trakteert Robert Jensen op primeur

18 mei 2017 13:42 | amusement | Door Televizier

Charlie Sheen trapt donderdagavond het nieuwe RTL-programma Jensen USA af. De acteur bespreekt samen met Robert Jensen de meest opmerkelijke momenten uit zijn leven. Tot ieders verbazing trakteert hij de talkshowhost ook nog op een primeur.

De nieuwe RTL-show Jensen USA start donderdagavond op RTL 5. In deze show brengt de talkshowhost bezoekjes aan tal van Hollywoodsterren. “Na mijn vorige serie over de politiek gaan we nu meer kijken naar de leuke en gekke elementen in de Amerikaanse cultuur, afgewisseld met interviews met celebrity's”, legt Jensen uit in RTL Boulevard.

Charlie Sheen

In de eerste aflevering staat Hollywoodlegende Charlie Sheen centraal. De voormalig Two and a half men-ster kampte met verslavingen, had ruzies met prostituees en hij was een poosje verzot op tijgerbloed. Tegen alle verwachtingen in loopt hij nog altijd op de aardbodem rond. En daar maakt Robert Jensen optimaal gebruik van. Hij bezocht Sheen in zijn villa in Beverly Hills.

Primeur

Jensen was dolblij dat hij bij Sheen op bezoek mocht komen. Toen de acteur hem ook nog trakteerde op een primeur was het feest compleet. “Hij gaat altijd prat op zijn 'winning'-uitstraling en hij heeft nooit willen toegeven dat hij spijt heeft gehad. Toch zegt hij in mijn uitzending daar iets anders over, hij heeft er inmiddels een andere kijk op.”

Benieuwd naar de rest van het interview? Jensen USA zie je donderdagavond om 21:34 uur op RTL 5.

Meer over