Grapje natuurlijk!

Chateau Meiland zoekt nieuwe huishoudster onder grootste fans

1 april 2021 06:00 | amusement | Door Jorien Slager

© William Rutten
Wat goéééd! De Meilandjes zijn voor het nieuwe seizoen Chateau Meiland opzoek naar een nieuwe huishoudster. En die wordt gezocht onder de grootste fans. Voorwaarde is uiteraard dat je niet vies bent van een wijntje. Interesse? Hier onder lees je hoe je kans maakt!

UPDATE 2 april: Oplettende lezers hadden het al wel geraden, maar deze oproep was natuurlijk een grapje ter ere van 1 april. Onze excuses aan iedereen die zichzelf al helemaal met een plumeau in de ene en een wijntje in de andere hand bij de familie Meiland zag wonen. Wie weet hebben we ze nog op een idee gebracht... :)

Het nieuwe seizoen Chateau Meiland wordt waarschijnlijk opgenomen in Noordwijk. En dat seizoen is niet compleet zonder nieuwe huishoudster die (net als Nadège in Frankrijk) ook in de realityshow op televisie verschijnt. De Meilandjes zijn opzoek naar iemand die echt iets toevoegt aan het televisieprogramma. Je hoeft niet per se extreem knap te zijn, maar een bepaalde mate van charisma is wel noodzakelijk.

Wijnen wijnen wijnen

Daarnaast wordt het door de Meilandjes gewaardeerd als je van een wijntje houdt en wat gezelligheid meebrengt. En niet onbelangrijk: je schoonmaak-skills moeten natuurlijk in orde zijn. Hoe je je opgeeft? De inschrijving start vanaf morgen (2 april) op onze website: www.televizier.nl (want daar won de familie natuurlijk eerder de Gouden Televizier-Ring) en zal bestaan uit een uitgebreide vragenlijst. Daarnaast moet je een video opsturen zodat de producent kan zien hoe camerageniek je bent. De 10 beste aanmeldingen mogen langskomen bij de Meilandjes. Want zij maken natuurlijk uiteindelijk de keuze!

Wij zijn in elk geval reuze benieuwd wie de nieuwe huishoudster gaat worden!

Meer over