Tonnen onder oude vraagprijs

Chateau Meiland voor bodemprijs op de markt

16 december 2021 09:02 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Het is de familie Meiland nog altijd niet gelukt een koper te vinden voor chateau Marillaux. De vraagprijs is daarom plotsklaps met tonnen gezakt.

De Meilandjes zijn al sinds vorig jaar zomer bezig het kasteeltje onder de rook van Limoges van de hand te doen. Steeds ketst de koop af, daarom blijft de verkoopprijs dalen.

Klein miljoen

Vorig jaar juni kwam het pand op de markt voor 1,25 miljoen euro. Toen voor dat prijskaartje niemand toehapte, zakte de prijs naar 998.000 euro. Even leken de Meilandjes mazzel te hebben toen een investeerder zich meldde. De deal leek rond en de familie reisde zelfs af naar Frankrijk om feestelijk afscheid te nemen van de locatie waar hun tv-succes begon. Korte tijd later trok de koper zich toch terug.

Twee ton

De Meilandjes werken inmiddels via een lokale makelaar, maar ook dat zorgt nog niet voor een succesmatch. Reden om een slordig twee ton van de prijs af te halen. Op social media maakte de familie kenbaar dat de huidige vraagprijs voor chateau Marillaux 795.0000 euro kosten koper is. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Meer over