5 jaar lang coach geweest

Christina Aguilera vond The Voice vreselijk

4 mei 2018 09:34 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Christina Aguilera heeft in een interview flink afgegeven op The Voice USA. De zangeres zat vijf jaar lang als coach op de draaiende stoelen, maar heeft het nooit naar haar zin gehad.

Christina noemt The Voice in Billboard 'een energiesluper'. Ze zegt dat ze na een tijdje in de gaten had dat het in The Voice helemaal niet om muziek gaat, maar om leuke tv maken en verhalen uitmelken. „Dat was niet waarvoor ik had getekend in seizoen 1.” Ze had het ook moeilijk met alle restricties die haar werden opgelegd: „Vooral als vrouw. Ik mocht dit niet zeggen en dat niet dragen.”

Vaste baan

Toch bleef Christina vijf jaar lang op de bekende stoelen zitten. Maar daar had ze een goede reden voor. „Ik ben moeder van twee kinderen en een vaste baan hebben is fijner dan voortdurend op tournee zijn. Dit was wat betref timing heel prettig, omdat ik precies wist hoe mijn schema eruit zag en hoe laat ik thuis zou zijn. Maar dat is nu verleden tijd, ik wil mijn kinderen laten zien waartoe hun moeder echt in staat is.” Christina Aguilera kondigt in hetzelfde interview aan dat ze binnenkort een nieuw album uitbrengt.

Meer over