Ciska uit Boer Zoekt Vrouw vindt liefde via Tinder

Ciska, die in de vorige aflevering van Boer Zoekt Vrouw de boederij van Bertie verliet, heeft nu wel geluk in de liefde. Ze vond haar nieuwe vlam via dating-app Tinder.

Ciska vertrok zelf van de Zeeuwse boerderij, omdat ze totaal geen klik voelde met boerin Bertie. Ondertussen heeft de stille BZV-kandidate wel een klik met iemand anders, vertelt ze op de website van de boerendatingshow.

Tinder

Op de vraag Heb je ondertussen al een andere vlam gevonden? antwoordt Ciska: "Nou, eigenlijk heb ik inderdaad een hele leuke vrouw gevonden. Vrij snel na de logeerweek, die alweer even geleden is, heb ik haar leren kennen via Tinder." Daten via deze app was niet echt iets voor Ciska, dacht ze: "Eigenlijk vond ik dat helemaal niks, maar een kennis zei dat ik het toch maar eens moest proberen." Dus sloeg Ciska aan het tinderen. Een swipeje naar rechts resulteerde uiteindelijk in een romance: "We zijn nu een paar maandjes samen, en we zijn heel gelukkig!"

Praten

Ciska viel in Boer Zoekt Vrouw op omdat ze bijna niet praatte met Bertie. Met haar nieuwe liefde is de situatie heel anders: "Toen ik haar ontmoette was er meteen een klik. We passen gewoon heel goed bij elkaar. Ze is lief, leuk, en we kunnen heel goed met elkaar praten. Ik kan het dus wel, haha!" Ciska en haar anonieme geliefde kijken samen naar Boer Zoekt Vrouw: "Zij vindt mij in de uitzendingen heel anders, dan in het echt. Ze is blij dat ik in normaal gesproken niet zo gesloten ben."

Lees ook: In de komende aflevering wordt het gezellig bij boerin Bertie.

Reageren