Met Britt & Martien

Code van Coppens krijgt tweede seizoen

1 juni 2021 08:58 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
SBS heeft de smaak van escape rooms te pakken. Code van Coppens krijgt een tweede Nederlandse reeks en de eerste BN'ers hebben zich al gemeld.

Shownieuws kon melden dat de Vlaamse broers Staf en Mathias na de zomer terugkeren met een tweede Nederlandse reeks van hun tv-hit Code van Coppens.

Britt en Martien

Iedere week sluiten de broers twee bekende duo's op in speciaal gebouwde escaperooms. In het nieuwe seizoen zijn Britt Dekker en Martien Meiland van de partij. Britt wilde alleen meedoen met haar tv-collega Martien en had verwacht dat hij nooit 'ja' zou zeggen. Dat belooft heel wat hysterisch gegil in de vaak doodenge sets. 

Rutger & René

Een ander duo dat van zich laat horen zijn Ik geloof in mij-sterren Rutger van Barneveld en René le Blanc. De twee volkszangers slaan de handen ineen om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de vernuftige vallen. 

Code van Coppens

Fans van Code van Coppens kunnen hun hart ophalen. Deze zomer zendt SBS op vrijdagavond de originele Vlaamse versie van het spelprogramma uit, gevolgd door herhalingen van de eerste Nederlandse serie. 

Meer over