Heel wat gegil

Deze BN'ers doen mee aan nieuwe reeks Code van Coppens

18 maart 2022 08:57 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
SBS 6 heeft eindelijk een startdatum voor de tweede reeks van Code van Coppens. Ditmaal doen een aantal verrassende BN'ers mee.

In eerste instantie zou het tweede seizoen van het spelprogramma al na de zomer te zien zijn bij SBS 6, maar het van oorsprong Vlaamse format bleef een tijdje op de plank liggen. 

Staf en Mathias

Van uitstel komt echter geen afstel. Staf en Mathias Coppens hebben een hele rits BN'ers naar hun studio's in Vlaanderen gebracht om ze op te sluiten in op maat gemaakte, beangstigende escape rooms. De sterren vormen duo's en nemen het tegen elkaar op: wie het snelst weet te ontkomen wint.

Britt en Martien

Eerder was al bekend dat Martien Meiland en Britt Dekker meedoen en ook Rutger van Barneveld en René Le Blanc zijn van de partij. Verder doen dit seizoen Sandra Schuurhof & Evelien de Bruijn een poging en vormen Frans Duijts en Wolter Kroes een koppel. Daarnaast zijn ook de zussen Katja en Birgit Schuurman van de partij, zij nemen het op tegen musicalsterren Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen. Tanja Jess & Charly Luske slaan de uitnodiging ook niet af. 

'Ik schaam me'

In Shownieuws werden de eerste beelden getoond met Sandra en Eveline aan de desk. Vooral Evelien schaamde zich voor haar gedrag tijdens de opnames. Ze zou in de escape room heel wat afgegild en gevloekt hebben om de spanning de baas te blijven. Het moet nog blijken of al dat vocale geweld genoeg was om tegenstanders Tanja en Charly te verslaan.

Het nieuwe seizoen Code van Coppens is vanaf zaterdag 2 april te zien bij SBS 6.

Meer over