Bezoekje aan GTST

Coen en Sander maken radio vanuit Meerdijk

29 maart 2018 10:36 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland
Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan radio maken in soapdorp Meerdijk. 538 zal op 9 april live te horen zijn vanuit het bekende GTST-café De Koning.

De radio-dj’s kunnen een biertje bestellen bij Lucas Sanders en een portie bitterballen delen met Rik de Jong, want tijdens de radio-uitzending zullen de acteurs en makers van de serie aanschuiven. Coen en Sander bespreken met hen exclusieve GTST-nieuwtjes en spelen live een scène met de acteurs.

Uitgenodigd door Ludo Sanders

Erik de Vogel, beter bekend als personage Ludo Sanders, nodigde Coen en Sander uit om een bezoekje te brengen aan Meerdijk. Dat is een grote eer, want Meerdijk is moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf. “Maar jullie hebben wel de juiste man aan de lijn,” zegt Erik tegen de mannen. “Ik krijg alles gedaan bij Ludo, hij gaat regelen dat jullie kunnen uitzenden vanuit café de Koning. Ik vind de bitterballen er niet zo goed, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland dus wat dat betreft een mooie locatie!"

De Koning

De 538-dj’s kunnen niet wachten om plaats te nemen in de bar van De Koning. “Te gek dat we met De Coen en Sander Show voor één keer onderdeel mogen uitmaken van deze langstlopende Nederlandse serie. De set is een plek waar je normaal nooit zou komen en dat maakt het extra bijzonder!” zegt Coen. Ook Sander kan niet wachten om de soapsterren te ontmoeten: “Oog in oog met onder anderen Ludo Sanders, Janine Elschot, Lucas Sanders en Bing Mauricius, wie wil dat nou niet?!"

De GTST-uitzending van Coen en Sander is op 9 april te horen bij Radio 538.

Meer over