Coldplay exclusief te gast bij RTL Late Night

Vrijdag 24 juni 2016 is de Britse band Coldplay exclusief te gast bij RTL Late night. En er is goed nieuws voor de fans: zij maken kans om daarbij aanwezig te zijn.

Humberto Tan interviewt de bandleden Chris Martin, Jon Buckland, Will Champion en Guy Berryman over het nieuwe album, hun jarenlange samenwerking en oogverblindende optredens. Het interview wordt donderdag 23 juni al opgenomen in de Amsterdam ArenA. Daar treedt de band donderdag en vrijdag ook op voor hun A Head Full of Dreams-tournee.

Unieke kans

Fans van Coldplay krijgen de unieke kans om te gast te zijn bij het interview op 23 juni. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is laten weten wat hun favoriete Coldplay-nummer is en waarom. Iedereen van zestien jaar of ouder kan zich via deze link aanmelden.

One Direction

Het is niet de eerste keer dat Humberto een Britse band voor een exclusief interview weet te strikken. Eind 2014 stond een hele uitzending van RTL Late night in het teken van de Britse boyband One Direction. Helaas leverde hem dit heel wat boze fans en ouders op toen hij veel meiden moest teleurstellen die daar niet bij aanwezig konden zijn.

RTL Late Night Coldplay Special is vrijdag 24 juni om 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Reageren