Coldplayzanger Chris Martin helpt coaches bij The Voice in Amerika

Chris Martin, de zanger van Coldplay, heeft er een nieuw baantje bij. Hij zal de coaches van de Amerikaanse versie van The Voice advies geven over de kandidaten in de battle-ronde.

Coaches Usher, Adam Levine (Maroon 5), Shakira en Blake Shelton konden wel wat hulp gebruiken in hun zoektocht naar geweldige nieuwe zangers. De Amerikaanse krant USA Today laat weten dat Chris Martin die hulp gaat bieden in de tweede battle-ronde.

Authentiek talent

Producent Mark Burnett is erg enthousiast over Chris’ hulp: “Hij is zo’n authentiek talent in de industrie. We kunnen niet gelukkiger zijn.” Ook de coaches zouden hun enthousiasme niet onder stoelen of banken hebben gestoken: “De zangers hebben enorm veel respect voor hem en ze waren erg verrast: ‘Wow! Chris Martin! Wow!’, zeiden ze.”

Andere adviseurs

Chris Martin schaart zich met deelname aan het programma in het rijtje van andere adviseurs die de coaches al langere tijd met raad en daad bij staan: Kelly Clarkson, Alanis Morissette en Cher.

Snapchat

Dat Chris Martin te zien zou zijn in The Voice, maakte Burnett bekend via de app Snapchat, waarin kort beelden waren te zien van de zanger met The Voice-coaches. “Snapchat is erg belangrijk en erg nieuw…Dit is de perfecte manier voor The Voice om op een unieke manier iets aan te kondigen bij jonge Amerikanen”, aldus de producent.

Reageren