Na hysterisch optreden

Collega neemt het op voor Emma Wortelboer

20 Mei 2019 11:36 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Emma Wortelboer kreeg na het Eurovisie Songfestival nogal wat voor haar kiezen omdat ze nogal hysterisch reageerde op de winst van Duncan Laurence. Maar collega Sahil Amar Aïssa neemt het voor haar op.
In een tweet legt hij uit dat de winst van Nederland op het Eurovisie Songfestival voor Emma Wortelboer betekent wat voor anderen de winst op het WK-voetbal zou zijn.

Gek roze pakje

Emma maakte twee keer haar opwachting bij het Eurovisie Songfestival. De eerste keer toen ze in een gek roze pakje de punten van Nederland mocht weggeven en daarbij geheel terecht een opmerking over de zangkwaliteiten van Madonna maakte. De twee keer was toen Duncan Laurence won en Emma compleet uit haar dak ging. Dat zag er zo uit.

Patty Brard

Al dat enthousiasme kwam haar op veel kritiek te staan. Onder andere van Patty Brard die in 6 Inside het volgende zei: „Wij zijn Nederland en worden in die dertig seconden vertegenwoordigd door iemand die zich gedraagt als een idioot: Emma Wortelboer. Het spijt me heel erg, maar zet ons neer als een normaal land en niet als een land vol hysterische debielen.”

Meer over