Roasten maar

Comedy Central onthult nieuwe roasters Hans Klok

30 november 2021 13:37 | amusement | Door Judith Regeling

© Comedy Central
Illusionist Hans Klok mag zijn borst natmaken. Niet alleen zijn goede vriendin Karin Bloemen gaat hem namelijk roasten, ook Henk Westbroek en rapper Sjaak staan klaar om goede grappen over hem te maken.

Zojuist maakte Comedy Central de twee namen bekend via hun Instagram-pagina. "Rapper Sjaak en zanger Henk Westbroek voegen zich bij het roastpanel van de Comedy Central. Deze woordkunstenaars ontrafelen met gemak de illusies van Hans op 21 december om 20:30 uur", aldus de zender.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, die je onder meer kunt kennen van zijn band Het Goede Doel, gaat Hans zeker niet sparen. "Hans Klok heeft zich geen illusies te maken, aan deze roast is geen ontsnappen mogelijk", laat hij weten.

Andere roasters

Wie de andere BN'ers zijn die naast Henk Westbroek, rapper Sjaak en Karin Bloemen het de illusionist moeilijk gaan maken, is vooralsnog niet bekend. Wel is duidelijk dat Henry van Loon de show aan elkaar praat als presentator.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer, tegenwoordig ook bekend als Alberta Verlinde, in ieder geval niet. "Comedy Central heeft me zojuist benaderd of ik dit jaar Roaster wil zijn. Echt op mijn lijf geschreven", gaf ze toe in een van haar YouTube-video's. Maar van die kans zag ze af. "Dit jaar is Hans Klok de pineut en dat triggert me niet direct, dus ik heb nee gezegd." 

Comedy Central The Roast of Hans Klok is op 21 december om 20:30 uur te zien op Comedy Central.

Meer over