Communie petekind Roy Donders mondt uit in chaos

Een horde fans zorgde na afloop van de communie van Roy Donders’ petekind voor de nodige chaos. Gelukkig hield Roy zijn harde krullen koel.

Gistermiddag was Roy Donders aanwezig bij de communie van zijn petekind Mika Bezems. Vele fans reisden naar de kerk af om een glimp van de stylist op te vangen. Helaas voor Roy bracht dit wat hysterie met zich mee.

Helikoptervlucht

Dankzij zijn eigen realitysoap en de hoofdrol in een reclamecampagne leeft Roy Donders een lucratief leven. Zijn petekind Mika geniet hier volop van mee. De Brabantse stylist gaf Mika voor zijn communie een helikoptervlucht cadeau.

Helaas

Het petekind van de Tilburger kon helaas niet meteen van zijn cadeau genieten. De fans blokkeerden Donder’s kostbare rijtuig, met als gevolg dat Roy, zijn vriend en Mika de weg niet konden vervolgen. Om krasjes, deuken en ongelukken te voorkomen hield de Brabander zijn hoofd koel. 

Slakkengangetje

In het onderstaande filmpje is te zien dat Roy Donders de fans rustig te woord staat en met een slakkengangetje richting de helikopter vertrekt. Ondanks de vertraging is alles uiteindelijk goedgekomen.

Reageren