Complete sterrencast SBS' Verliefd op Ibiza onthuld

De tv-serie Verliefd op Ibiza moet de nieuwe blikvanger van SBS6 gaan worden. De zender trekt dan ook alles uit de kast om er een succes van te maken.

Dat betekent dat Verliefd op Ibiza een heuse sterrencast krijgt. Op het partyeiland Ibiza onthulde SBS welke bekende Nederlanders zullen gaan stralen in de serie.

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan gaat in de serie de rol van de sexy Stella vertolken. Zij had een relatie met een bekende voetballer. Maar nu Stella’s geld op is, gaat ze op zoek naar een nieuwe rijke man.

Geza Weisz

Deze nieuwe rijke man is Marco, gespeeld door Geza Weisz. Hij is eveneens voetballer, maar blijkt een mysterieus geheim met zich mee te dragen; hij zou namelijk homo zijn.

Kees Tol

En dat tot slot de grote verrassing: ook Kees Tol speelt een rol in Verliefd op Ibiza. Hij zal een fysiotherapeut spelen die een relatie heeft met Marco.

Cast compleet

De vaste cast van Verliefd op Ibiza is nu bekend. Eerder kwam al naar buiten dat ook Louis Talpe en Manuel Broekman in de serie gaan spelen. Daarnaast keren veel sterren uit de film terug, zoals Marly van der Velden, Gigi Ravelli, Willeke van Ammelrooy en Rick Engelkes.

Verliefd op Ibiza begint op 26 oktober.

Meer over:

Reageren