Conchita Wurst verschijnt in voorprogramma Lady Gaga

22 mei 2014 14:40 | amusement | Door Televizier

De hysterie rondom Conchita Wurst is niet alleen in Europa onopgemerkt gebleven. De vrouw met baard staat binnenkort in het voorprogramma van Lady Gaga.

Het plan van Gaga

Niet alleen in Nederland hebben we genoten van het Eurovisie Songfestival. Ook Lady Gaga keek met bewondering naar de songfestivalwinnares. Ze was zelfs zo onder de indruk dat ze aan Conchita Wurst heeft gevraagd of ze het voorprogramma van haar concert in Istanbul wil verzorgen. Dit meldt de Oostenrijkse online krant oe24.at. 

Bevestiging

Conchita Wurst heeft inmiddels bevestigd samen te gaan werken met de Amerikaanse popdiva. De songfestivalwinnares laat via Twitter weten over haar plannen met Lady Gaga. ‘’Ik hoop dat het cool zal zijn. Ik ben gelukkig.’’ 

Amsterdam

Lady Gaga begint op 16 september met haar Europese tournee. Op deze datum kan het Turkse publiek genieten van Conchita’s gouden strot. Of de songfestivalwinnares aanwezig is bij het concert van Gaga in Amsterdam is nog maar de vraag. De Amerikaanse popdiva staat 24 september op het podium van de Ziggo Dome.

Meer over