Zonder tribunes

Coronaproof Ik hou van Holland keert na de zomer terug op tv

3 juni 2020 11:24 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Roy Beusker
Ik hou van Holland keert ondanks het coronavirus na de zomer gewoon terug bij SBS6. Linda de Mol en de makers van het spelprogramma gaan binnenkort met diverse maatregelen nieuwe afleveringen opnemen.

Presentatrice Linda de Mol ziet uit naar het werken in de studio, zo vertelt ze aan Shownieuws. “Ik heb ontzettend zin om weer aan de slag te gaan na zo’n lange tijd niet in de studio gestaan te hebben en we hebben heel goed nagedacht over hoe we Ik hou van holland coronaproof kunnen maken dat we het sowieso ook echt op kunnen gaan nemen.”

Families

Om het programma door te laten gaan, worden de tribunes achter de teams weggehaald. “Toen kwam iemand op het idee om die tribunes van het publiek weg te halen en daar twee heel leuke huiskamers te bouwen en eigenlijk dat de teams van bekende Nederlanders spelen voor een team of gezin of familie die wél bij elkaar gezellig op een bank mogen zitten.”

Prijzen

Beide teams, met Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis als teamcaptains, spelen voor diverse prijzen die de gezinnen kunnen winnen. “Een beetje corona-achtige prijzen. Dat kan variëren van duizend rollen toiletpapier tot 25 kilo kaas en een sjoelbak, maar ook wel een leuke hoofdprijs, misschien een elektrische fiets of een kleurentelevisie.”

Meer over