25 december

Dafne Schippers en Patricia Paay strijden in De Alleskunner VIPS Kerstspecial

8 december 2022 13:12 | amusement | Door Judith Regeling

Op Eerste Kerstdag nemen diverse BN'ers het tegen elkaar op in een bijzondere kerstspecial van De Alleskunner VIPS. In aanloop daarvan heeft Talpa zojuist wat eerste namen onthuld.

Wie-o-wie gaat in de voetsporen treden van Maxim Froger, Jessica Mendels en Mounir Toub?

De Alleskunner VIPS

In De Alleskunner VIPS neemt een groep BN'ers het tegen elkaar op in diverse hilarische en spraakmakende spellen. Hierbij kun je denken aan het oplossen van een (leg)puzzel met ovenwanten aan, het raden hoe duur bepaalde boodschappen zijn tot het bouwen van een brug met enkel wat stukken karton en satéprikkers. Elke ronde valt degene af die als laatste eindigt. Tot er dus op een gegeven moment nog slechts één iemand overblijft. Hij of zij mag zich dan De Alleskunner noemen.

Deelnemers Kerstspecial

Nu is alleen de vraag: wie zijn die dappere dodo's die het in de kerstspecial aandurven om ten strijde te trekken? Talpa heeft laten weten dat naast Patricia Paay en Dafne Schippers ook Barry Paf, Eva Simons, Tim Coronel, Jamie Trenité en Tommie Christiaan het zowel tegen elkaar als tegen Teun Föhn, Johnny 500, Leona Philippo en Sylvana IJsselmuiden gaan opnemen. De opnames hiervan vinden plaats op 10 december.

De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2022
De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2022

De Alleskunner VIPS Kerstspecial is op zondag 25 december om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over