Dan Karaty en Timor Steffens in jury Dance Dance Dance

15 april 2015 09:45 | amusement | Door Televizier

© William Rutten - RTL

De jury van de nieuwe dansshow Dance Dance Dance is bekend: Dan Karaty, Timor Steffens en Igoné de Jongh zullen de deelnemende BN'ers beoordelen.

RTL 4 maakte de jury bekend via Twitter:


Dance Dance Dance

Dance Dance Dance wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat. In de show zullen BN'ers dansen met hun partner, een familielid of een collega. De deelnemers zijn Humberto Tan met zijn dochter, Pip Pellens met haar vriend, Euvgenia Parakhina met haar partner, Sylvana Simons met haar neef en Moordvrouw-collega's Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi

Timor Steffens

Eerder werd al bekend dat alle stellen worden begeleid door Timor Steffens, artistiek leider van de show. Timor deed in 2008 mee aan So You Think You Can Dance, danste met internationale grootheden zoals Madonna en Michael Jackson en was al creative director bij The Voice Of Italy. Het toptalent blijkt nu dus ook in de jury van Dance Dance Dance te zitten. Het is niet zijn eerste juryklus: in 2012 was hij jurylid in de talentenshow Beat The Best.

Dan Karaty

Bij de beoordeling van de dansende BN'ers krijgt Timor hulp van Dan Karaty, die razend enthousiast over hem was in So You Think You Can Dance, waarin Dan al jaren jureert. Een saillant detail is dat de Amerikaanse choreograaf in Dance Dance Dance ook zijn oud-collega Euvgenia gaat beoordelen, die werd ontslagen bij So You Think You Can Dance.

Igoné de Jongh

De jury wordt compleet gemaakt door Igoné de Jongh, eerste soliste bij Het Nationale Ballet. Ze wordt wel 'de beste ballerina van Nederland' genoemd en stond in de internationale dansers-top 100 van het tijdschrift Dance Europe. Igoné was in 2013 te zien in de videoclip van Anouk's Songfestival-nummer Birds.

Dance Dance Dance komt dit najaar op tv bij RTL 4.

Lees ook:
Dan Karaty vindt dat So Yo Think You Can Dance is genekt door RTL 5. 

Meer over