Lekker dansen

Dancing with te stars start op 7 september

9 Augustus 2019 16:53 | amusement | Door Constance van Amstel

Dancing with te stars, de wereldwijde dansklassieker op televisie, keert op zaterdag 7 september terug bij RTL 4. Het is dan precies tien jaar geleden dat het programma hier voor het laatste te zien was.

 

Het door Chantal Janzen en Tijl Beckand gepresenteerde Dancing with te stars openen de deelnemers elke week met een groepschoreografie. Daarna mogen de 11 BN'ers en hun danspartner zelf aan de slag met een Ballroom of Latin dansje. Dat laat RTL weten in een persbericht.

 

Deelnemers

De 'stars' die dit seizoen meedoen zijn snowboardster Bibian Mentel, schrijfster Heleen van Royen, zangeres Berget Lewis, oud-voetbalster Anouk Hoogendijk, zangeres Samantha Steenwijk, presentatrice Tooske Ragas, choreograaf Barrie Stevens, rapper Keizer, dj Gijs Staverman, YouTuber Rutger Vink en presentator Jamie Trenité. 

Jury 

De jury bestaat uit: danseres Euvgenia Parakhina, danser Dan Karaty, presentatrice Irene Moors en danser Louis van Amstel. Zij bepalen samen met de kijkers thuis wie er nog een weekje door mag dansen.

Oud-winnaars

Dancing with the stars was eerder al vier seizoenen lang te zien op de Nederlandse tv. In 2009 was het voor het laatst te zien. De winnaar was toen presentator Jamai Loman. De andere drie reeksen werden gewonnen door Jim Bakkum, Helga van Leur en Barbara de Loor.

Meer over