Hand in hand

Dat is geinig: Olcay Gulsen en Ruud de Wild schijnen verkering te hebben

27 maart 2019 11:33 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP/William Rutten
Olcay Gulsen en Ruud de Wild zouden al een tijdje dikke verkering hebben. Privé hoorde van verschillende bronnen dat het toch echt waar is.

Eerder ontkende Ruud de Wild desgevraagd een relatie nog en zei de dj dat hij en Olcay alleen maar goede vrienden zijn. Ruud (49) was single sinds vorig jaar zomer en Olcay (38) zette pas vorige maand een punt achter haar lange relatie met Franz Ghazi.

Hand in hand

'Ruud is naar zijn omgang met Olcay gevraagd toen hij in Winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam hand in hand met Olcay werd gespot toen zij daar een sportschool bezochten', zo staat te lezen op pagina Privé van de Telegraaf. Dat is inderdaad een veeg teken. Olcay meldde het volgende, na vragen van Privé: „We hebben de laatste jaren veel voor elkaar betekend. We kunnen het op persoonlijk vlak uitstekend met elkaar vinden en hij was er steeds voor me als ik het moeilijk had.”

RTL Boulevard

Evert Santegoeds van Privé vermoedt dat Olcay het vrolijke nieuws bewaard voor een aflevering van RTL Boulevard, waar ze werkzaam is.

Op onderstaande foto is Olcay op een Amsterdams balkon te zien, maar we kunnen niet bevestigen dat dit het balkon van Ruud is.

 
 
 
View this post on Instagram

Hello Friday 👯‍♀️👯‍♀️

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

Meer over