Naked Attraction

Date jij graag naakt? Dan is er nu een tv-programma voor je

19 september 2018 15:07 | amusement | Door Irma Tomas

© Channel 4
RTL 5 maakt een Nederlandse versie van het datingprogramma Naked attraction, waarin kandidaten volledig uit de kleren gaan voor hun toekomstige date.

De kandidatenoproep van RTL 5 luidt als volgt: 'Ben jij het zat om eindeloos te daten en nooit echt tot de kern te komen? In deze nieuwe datingshow geef je je helemaal bloot en ga je op een compleet nieuwe manier op zoek naar jouw ideale match. Ben jij niet bang om alles van jezelf te laten zien en wil je andere vrijgezellen leren kennen die net zo veel lef hebben? Geef je dan op.'

Weinig gêne

De Britse versie van Naked attraction werd eerder dit jaar uitgezonden op RTL 5. Daarin was te zien dat de kandidaten verrassend weinig gêne hadden met het volledig bloot zijn op televisie. De Britse kijkers waren in eerste instantie wel wat geschokt, maar alles went uiteindelijk.

Naked attraction

In Naked attraction werkt het als volgt: Een dame of heer mag uit vijf potentiële partners kiezen. In het begin zijn alleen blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt gaan steeds meer kleren uit. De deelnemers die naakt het minst aantrekkelijk worden gevonden, vallen af. Maar de kiezer komt zelf ook niet makkelijk weg. Hij of zij moet op het einde ook uit de kleren.

Zin in? Aanmelden kan hier. Je krijgt ook nog een onkostenvergoeding van 250 euro. Mooi meegenomen toch?

Meer over