Daten met acht dubbelgangers in Game of Clones

Maandag werd in het Verenigd Koninkrijk op zender E4 de eerste aflevering van het programma Game of Clones uitgezonden. In deze bizarre datingshow kiest een deelnemer zijn perfecte partner uit maar liefst acht dubbelgangers.

In Game of Clones vertelt een deelnemer hoe hij of zijn perfecte match eruit moet zien. Een bril, piercings, tattoos, nog grotere borsten, niks is te gek. Zo blijft de deelnemer kneden, totdat perfectie is bereikt. Zie nou nog maar eens die ideale persoon daadwerkelijk te vinden. Daar is een oplossing voor, want het productieteam gaat voor jou op zoek naar niet 1, maar 8 perfecte partners. De ideale oplossing, maar er is alleen één dingetje. Je moet nog wel even kiezen uit acht identieke personen.

Innerlijk

De kandidaat die de liefde zoekt weet van niets. Hij komt een kamer binnen en denkt daar de vrouw te vinden die hij van te voren ‘gemaakt’ heeft. In plaats daar van zitten maar liefst acht dezelfde vrouwen op hem te wachten. En dat is echt wel even schrikken. In de eerste aflevering zoekt Charlotte haar ideale partner. Wanneer zij acht dezelfde mannen ziet, moet ze even slikken. Hoe ga je dan nog je keuze maken? Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het innerlijk, want waar moet Charlotte anders op elimineren als iedereen er hetzelfde uitziet?

Elimineren

Elke week daten de deelnemers eindeloos met een dubbelganger. De identieke personen laten zich van hun beste kant zien en plannen romantische avondjes met de deelnemer. Aan het einde van de week moet de keuze gemaakt worden. Wie gaat naar huis? De deelnemers elimineren één dubbelganger waarna uiteindelijk de droompartner overblijft. Misschien helpen naambordjes om alle acht uit elkaar te houden.  

Meer over:

Reageren