Datum kick-off Boer Zoekt Vrouw 2016 bekend

Boer zoekt vrouw-fans kunnen hun hart ophalen. De kick-off van het tweede internationale seizoen Boer zoekt vrouw is op zondag 28 augustus te zien. 

Tijdens de kick-off stelt Yvon Jaspers de boeren voor aan de kijkers. Daarna kunnen de vrouwen (en mannen?) een brief schrijven naar hun favoriete boer. Hoe verliep het de boeren uit het eerste internationale seizoen ook alweer?

Geen geluk in de liefde

Het eerste internationale seizoen was in 2013 en 2014 te zien. Boerin Aletta, die een geitenboerderij runt op Bonaire, vond tijdens de uitzendingen helaas geen man en ook Jan had geen succes met zijn vrouwen in Canada. Zij liepen één voor één bij hem weg. 

Samenwonen

De 51-jarige Johan die in Denemarken een boerderij heeft, vond dankzij Boer zoekt vrouw zijn grote liefde Ingrid. In 2014 liet zij Nederland achter zich om bij Johan in te trekken. Melkveehouder Jos uit Frankrijk sloeg Saskia aan de haak en in 2014 ging het stel samenwonen, maar die relatie hield helaas geen stand.

Latrelatie

Boer Wim, die een boerderij runt in Tanzania, koos voor Evelyne. In december 2015 lieten de twee weten dat ze nog steeds een relatie hebben, maar ze wonen nog niet samen. Evelyne kan Nederland nog niet achter zich laten, dus vliegen ze regelmatig op en neer.

2017

Helaas duurt het na de kick-off nog een paar maanden voordat het verdere nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw op de buis is. Pas vanaf zondag 12 februari 2017 zijn de liefdesavonturen van de internationale boeren te volgen op NPO 1.

Lees ook: 
De kick-off van Boer Zoekt Vrouw Internationaal 2017 was een grote kijkcijferhit

Reageren