Dave en Donny maken sapjes en cocktails in De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken

28 maart 2017 14:44 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn

De broers Dave (23) en Donny (19) Roelvink beginnen hun eigen zaak Hermanos in Amsterdam. Overdag is de locatie een health centrum en ’s avonds een cocktailbar. En dit alles is te volgen in De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken.

Na De Roelvinkjes, Dave het huis Uit en zijn deelname vorig jaar aan Expeditie Robinson is Dave Roelvink vanaf 4 april samen met broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken. Samen runnen ze Hermanos, een zaak die overdag een health centrum is met juicebar en ’s avonds een cocktailbar waar flink gefeest wordt.

Vrouwelijk barpersoneel

In de serie zien we hoe de broers zich voorbereiden op de start van hun eigen zaak. Donny wordt de kneepjes van het vak bijgebracht door personal sportcoach Tom Barten en Dave krijgt les in cocktail-shaken. In De Roelvinkjes krijgen de twee heel wat uitdagingen voor hun kiezen. Hoe komen ze aan klanten? Hebben ze wel de juiste opleidingen? Op Instagram deelden Dave en Donny alvast hun enthousiasme voor de opening van Hermanos en deden ze een oproep voor  vrouwelijk barpersoneel.

Tegenpolen

Dave en Donny zijn inmiddels uitgegroeid tot volwassen jongens. Dave is succesvol dj en leidt een leven dat goed bij hem past vol muziek, vrouwen en de nacht. Tegenpool Donny leeft voornamelijk overdag en heeft zich gestort op het gezonde en sportieve leven. Dat is tegenwoordig goed aan hem te zien.

De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken is vanaf 4 april te zien om 20.30 uur op RTL 5

Meer over